GDM är en svensk IT-leverantör grundad 1992. Våra kunder finns huvudsakligen inom industrin, offentlig verksamhet samt inom IT-sektorn. Vi är idag 75 engagerade medarbetare på tre orter - Sundsvall, Östersund och Stockholm.

Vi växer med våra kunder och behöver nu förstärka avdelningen Försäljning och Marknad med ytterligare en Affärsutvecklare.  

Om tjänsten: Som Affärsutvecklare ansvarar du för att bygga och utveckla förtroendefulla kundrelationer. Med stor lyhördhet ringar du in kundernas IT-behov och bidrar till att utveckla tjänster och tjänsteinnehåll som effektiviserar deras verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår allt från avtalsförnyelse och prognosarbete till relationsbyggande aktiviteter mot befintliga och nya kunder. Du har övergripande ansvar för en egen kundgrupp, sätter försäljnings- och marknadsmål och rapporterar till Marknads- och försäljningschef.    

Om dig: Erfarenhet är av stor vikt för att finna sig till rätta i rollen som Affärsutvecklare. Du bör ha minst sju års erfarenhet av arbete inom IT-infrastruktur. Du är en affärsutvecklare som har förmågan att arbeta mot kund med den anpassningsbarhet och tålamod som varje situation kräver. Du utför presentationer i olika former obehindrat och kan diskutera lösningar med beslutsfattare på alla nivåer i kundorganisationen. Vissa kunder befinner sig utanför Sverige vilket ställer krav på att du talar god engelska.

Om oss: Hos oss blir du en del i ett starkt team som arbetar i en prestigelös miljö präglad av öppenhet, ansvarsfullhet och lojalitet. I din arbetsgrupp ingår tre medarbetare med stark motivation och stort engagemang. Tillsammans skapar vi möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling för samtliga medarbetare i en koncern under stark tillväxt.

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med AdWork. Läs mer om tjänsten och skicka din ansökan via www.adworkrekrytering.se senast den 20 maj. Har du frågor är du välkommen att ställa dem till rekryteringskonsult Ia Fornell tfn 070-6404333.

    

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningen avslutas 2012-03-13
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2012/4
Kontakt
  • Ia Fornell, Rekryteringskonsult, 070-6404333
Publicerat 2012-03-13
Sista ansökningsdag 2012-05-20

Tilbage til Ledige stillinger