Molin Bil AB grundades 1988 och har sedan 2001 varit återförsäljare för BMW med marknadsområde Medelpad, Hälsingland och delar av Ångermanland. I Premiumsegmentet har vi en marknadsledande position i vårt marknadsområde. Verksamheten bedrivs som en fullserviceanläggning vilket omfattar försäljning av nya och begagnade personbilar, reservdelar, service, reparationer och finansiering. Företaget omsätter ca 250 Mkr och har 25 anställda.

Vill du lyfta vår Servicemarknad till nästa nivå? Vi söker en resultatorienterad Servicechef!

Servicemarknaden är hjärtat i verksamheten och vår bästa och mest frekventa möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sin BMW eller Mini. Affären växer ständigt genom att beståndet ökar och att vi implementerar kompletterande varor och tjänster för ökad kundnytta i denna affär. Nöjda kunder har vi stort fokus på och något som vi ständigt strävar efter att förbättra för att upplevelsen alltid ska vara premium i kontakterna med oss. Vi ser stora expansionsmöjligheter genom fortsatt utveckling av denna affär och söker nu därför en ny Servicemarknadschef.

Din roll: Som Servicemarknadschef kommer du att ha huvudansvaret för den totala driften av verkstad, reservdelar och tillbehör. Du kommer att ha personalansvar för 11 medarbetare, med fokus på arbetsledning. Du behöver vara en närvarande chef som kan följa, utveckla och påverka de olika arbetsprocesserna. Budget och resultatansvar för affärsområdets ekonomi ingår i tjänsten samt att ingå i företagets ledningsgrupp. I tjänsten ingår även att driva och utveckla processer och flöden som ständigt behöver utvecklas och förfinas, såväl befintliga som nya.

Din profil: Du bör ha några års erfarenhet som ledare och gärna från liknande verksamhet. Du har goda datakunskaper, B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du bör även behärska engelska bra. Vi ser det som en fördel om du är intresserad av bilbranschen och ett visst teknikintresse är ett plus. Som person ser vi att du har ett eget driv, är energisk och vill utveckla affärsområdet och är inte rädd att implementera nya. Du är kreativ och beslutsam. Har en god planerings- och prioriteringsförmåga, är lojal och pålitlig. Som ledare är du resultatorienterad samt lyssnande. Du är en coachande chef som tar till dig gruppens åsikter och brinner för att engagera, motivera och utveckla medarbetare.

Vi ser gärna att du har lätt för dialogen med den egna organisationen och med externa parter. Du ska vara lätt att samarbeta med, ha ett tydligt kvalitetsfokus, vara bra på förhandlingar och gilla när tempot är högt i perioder.

Vi erbjuder: Vi erbjuder dig ett inspirerande arbete med bilbranschens starkaste varumärke i ett företag i ständig tillväxt och med stor framtidstro. Vi är en tight organisation där alla bidrar till vår utveckling. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer på www.molinbil.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningen avslutas 2014-10-01
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2014/5
Kontakt
  • Maria Olsson, Adwork Rekrytering, 070-640 43 33
Publicerat 2014-09-01
Sista ansökningsdag 2014-09-28

Tilbage til Ledige stillinger