Molin Bil AB

MINISÄLJARE

Om Molin Bil AB:

Molin Bil är exklusiv BMW återförsäljare, bolaget grundades 1988. Vi är 25 medarbetare, säljer ca 1000 nya och begagnade bilar och omsätter ca 300 Mkr om år. I vårt dagliga arbete strävar vi alltid efter att ge våra kunder ett bemötande som präglas av våra ledord. Omtanke – Service – Kvalité. Molin Bil är inne i en spännande och expansiv fas i och med den nya bilhallen som planeras stå färdig våren 2017. En del i vår expansion är att satsa på nya affärsområden och först ut är att erbjuda våra kunder efterlängtade MINI i regionen.   

MINI är ett varumärke inom BMW Group och beräknas sälja ca 330 000 bilar varav ca 3 000 på den svenska marknaden i år.

Arbetsbeskrivning:

Att arbeta som försäljare för MINI innebär att du får möjligheten att sälja något av det roligaste som bilindustrin kan erbjuda. Du möter dagligen nyfikna och förväntansfulla människor som sett eller hört talas om MINI.

Du arbetar företrädesvis i vår bilhall och blir en del i vårt framgångsrika team som arbetar med försäljning av Nya och Begagnade BMW/MINI. Du driver självständigt försäljningen av bilar, tillbehör och finansieringslösningar av varumärket i bilhallen men också i möten med potentiella kunder ute på företag. Du är initiativrik och driftig vilket gör att MINI presenteras på väl valda ställen utanför huset för att på så sätt skapa ytterligare nyfikenhet för varumärket.  Vidare ansvarar du för planering av kampanj och försäljningsaktiviteter med stöd av Marknadsfunktionen. Du har budgetansvar och rapportering sker till Försäljningschef.

Mycket av det MINI står för finns antagligen i ditt DNA, det handlar om en känsla av övertygelse och tillhörighet. Du är nyfiken och vetgirig och kommer att genomgå löpande utbildningar för att säkerställa att dina produktkunskaper alltid överträffar kundens förväntningar.

Din Profil:

Vi tror att du är en tuff nytänkande tjej som kan utveckla försäljningen i en annars traditionell bransch. Du behöver vara tävlingsinriktad och affärsdriven samt att gilla att ge kunder service i världsklass!

Som person är du kommunikativ, social och trivs med att nätverka för att nå dina uppsatta mål. Du uppskattar design och det är meriterande om du är intresserad av den senaste tekniken.

Vi tror att du har en bakgrund inom försäljning och är van att ta eget ansvar och initiativ.  Du utstrålar engagemang och energi och trivs att arbeta i högt tempo och sist men inte minst så brinner ditt hjärta för MINI.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/5
Kontakt
  • Anna-Karin Källenfors , 060-669887 anna-karin.kallenfors@molinbil.se
Publicerat 2016-10-07
Sista ansökningsdag 2016-10-31

Return to job vacancies