Statkraft Sverige AB

Vi söker en underhållsplanerare till vår Drift & underhållsgrupp i Indalsälven.

Din roll:

Du kommer att arbeta med drift-, underhålls- och felsökningsfrågor i våra vattenkraftverk,vilket innebär bland annat att planera, bereda och följa upp arbeten, projektledning, arbeta med underhåll- och dokumentationssystem, aktivt deltagande vid felsökning och provningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med, och fungera som stöd, både till Drift- & underhållschef och till Drift- & underhållstekniker.

Övriga arbetsuppgifter som kommer att ingå är bland annat:

 (Arbeta vidare med) Förvalta underhållssystemet genom att kvalitetssäkra anläggningsregister och underhållsplaner. Planlägga och bereda D&U-gruppens löpande drift och underhållsaktiviteter, inkl. revisioner, tillståndskontroller, i nära samarbete med D&U-chefen. Följa upp och kvalitetssäkra de tekniska uppdrag som externa leverantörer/entreprenörer har. Driva eller delta i mindre och större underhålls- och investeringsprojekt. Utföra analyser av larm, trender och signaler. Upptäcka behov för, och föreslå underhållsåtgärder och förbättringar.

Din profil: 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från vattenkraft. Du är ingenjör, gärna med el som grund eller har motsvarande kunskaper i botten och har erfarenhet från underhållssidan. Vana från att jobba i och leda olika projekt. Du trivs med att ha flera olika projekt igång och är duktig på att avsluta projekt. Du har lätt att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. 

Statkraft erbjuder:

Professionell och personlig utveckling inom en koncern i internationell tillväxt. En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande. En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund. Konkurrenskraftiga villkor.

I denna rekrytering samarbetar vi med AdWork.  

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 1
Ort Hammarforsen alt Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5
Kontakt
  • Janita Palmqvist, Drift och underhållschef, 070-441 5061
Facklig företrädare
  • Mikael Lindström, Akademikerföreningen, 070-280 5605
  • Roger Holmqvist, Unionen, 070-316 1229
Publicerat 2017-02-03
Sista ansökningsdag 2017-02-26

Return to job vacancies