Molin Bil AB

Molin Bil växer och förstärker med nya ambitiösa medarbetare. Vill du vara en del av vår framtida resa?

Att arbeta hos Molin Bil som representerar BMW, BMWi, MINI innebär höga förväntningar och krav från kunder som väntar sig en premiumupplevelse oavsett om det gäller ett bilköp eller ett besök i vår Serviceverkstad.

Oberoende av vilken avdelning du arbetar på hos oss är det viktigt att du står bakom våra värdeord - Omtanke, Service, Kvalité. Vår förväntan på dig är att du strävar efter att överträffa kundens förväntningar och att du vill jobba i ett glatt gäng som med glädje hjälper varandra i vardagen. Känner du igen dig? Välkommen att söka!

Reservdelsmedarbetare Som reservdelsmedarbetare för BMW, BMWi, MINI hos Molin Bil befinner du dig i ständigt lärande, dels genom utbildningar on-line och genom erfarenheter i arbetet. Du omges av kunniga och kompetenta kollegor som tillhör de bästa i branschen. Ni är arbetskamrater, men även varandras inspirationskällor och lärare. Det man inte kan, det kan någon annan.

Som reservdelsmedarbetare hos oss ansvarar du för: Löpande planering och genomförande av lagerarbete, inköp och planering, returhantering, orderplockning och sändning av reservdelar till reparations- och servicearbeten på nya och begagnade BMW samt MINI bilar till externa kunder, men framförallt till vår egen serviceverkstad. Allt i enlighet med de standarder, reparations- och underhållshandböcker som gäller. Rådgivning och försäljning till både privat och företagskunder som är en del av din vardag sker via telefon, chat, mail samt över disk.

Du som person Som person är du utåtriktad och noggrann, kan prioritera samt tycker det är inspirerande att på ett lösningsorienterat sätt lösa dagens arbetsuppgifter. Din nyfikenhet och ditt tekniska intresse i kombination med att du har erfarenhet av att arbeta kostnadseffektivt för att nå uppsatta mål gör att du kan vara rätt för tjänsten.

Du är positiv i din natur och kan behålla lugnet då arbetstempot skruvas upp. Då vi är en serviceinriktad och flexibel organisation behöver också du vara flexibel. Du kommer även att bemanna vår reservdelsdisk samt också till viss del arbeta med kundmottagning och servicerådgivning. Goda datakunskaper är ett krav.

Molin Bil strävar efter en jämställd organisation och ser gärna kvinnliga sökande

Om Molin Bil Molin Bil grundades 1989 och med service, omtanke och kvalitet som främsta drivkrafter, erbjuder Molin Bil norra Sveriges största utbud av BMW, BMWi, MINI, BMW Premium Selection och MINI Next. Vår nya klimatsmarta anläggning vid Sundsvallsbrons södra fäste utgör Norrlands nya nav för BMW, med ännu större utrymme för omsorg om både förare och fordon. Hos oss möter du 30 passionerade bilexperter som ger dig hjälp och guidning från första provkörningen till köpbeslutet. Det garanterar ett tryggt bilägande med stor körglädje för alla som värderar premiumupplevelser.

Molin Bil, Landsvägsallén 71, 852 29 Sundsvall 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/12
Kontakt
  • Alexander Eriksson, Servicemarknadschef, 060-66 98 94 alex.eriksson@molinbil.se
Publicerat 2018-10-16
Sista ansökningsdag 2018-11-16

Return to job vacancies