Statkraft Sverige AB

Statkraft är ett ledande företag inom vattenkraft internationellt, Europas största leverantör av förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar vattenkraft, vindkraft, gaskraft och fjärrvärme och är en global marknadsaktör inom energihandel. Statkraft har 4200 anställda i mer än 20 länder.

Underhållsplanerare

Är du en nyfiken, strukturerad och drivande person som brinner för nya utmaningar?

Statkraft Sverige AB söker en underhållsplanerare för att förstärka vår växande drift & underhållsorganisation inom vindkraft.

Rollen:

Du kommer att arbeta med drift och underhållsfrågor för Ögonfägnaden och Björkhöjdens vindkraftparker. Rollen innebär bland annat:

Planera, bereda, fördela och följa upp det dagliga underhållsarbetet. Lokalt ansvar för vårt underhållssystem samt materiellager. Hantera dokumentation för drift & underhållsgrupp. Du kommer att ha ett nära samarbete med, och fungera som stöd, både till Drift och underhållschef och till Drift och underhållstekniker. Medverka i projekt.

Din profil:

Du har ett genuint intresse för planering och struktur, i kombination med ett brinnande teknikintresse. Du har lätt att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av industri, kraftbransch, logistik och lagerhantering är meriterande.

Stationeringsort är Ögonfägnaden och tjänsten kräver hög närvaro i parkerna.

Statkraft erbjuder:

Professionell och personlig utveckling inom en koncern i internationell tillväxt. En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande. En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund. Konkurrenskraftiga villkor. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2016
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollefteå
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/2
Kontakt
  • Jens Näsström, Drift och Underhållschef, 070-5483937
Facklig företrädare
  • Roger Holmqvist, Unionen, 070-3161229
  • Mikael Lindström, Akademikerföreningen, 070-2805605
  • Lars Holmlander, SEF, 070-5752270
Publicerat 2016-03-07
Sista ansökningsdag 2016-03-28

Takaisin avoimiin työpaikkoihin