Molin Bil AB

Vill du jobba premium? Molin Bil förstärker med BMW/MINI servicetekniker.

Du som yrkesman Är du en utbildad mekaniker/tekniker som vill ta nästa steg och jobba premium med några av världens mest kända varumärken? Vill du bli en del av Molin Bils team? Då är du välkommen att söka tjänsten som vår nästa Servicetekniker. Du kommer att ingå i vårt servicemarknadsteam som består av 10 personer, varav 5 är BMW/MINI servicetekniker.

Som BMW/MINI servicetekniker jobbar du vid bilvärldens kunskapsfront. Du hanterar dagligen den senaste, mest innovativa tekniken och diagnosutrustningen på marknaden, i en kommande hypermodern miljö. Du befinner dig i ständigt lärande, dels genom utbildningar on-line och praktiska utbildningar hos BMW:s utbildning och genom erfarenheter i arbetet. Du omges av kunniga och kompetenta kollegor som tillhör de bästa i branschen.

Du som person Vi tror att du drivs av service, omtanke och kvalité och att alltid ha kunden i fokus. Vi vill att du gillar att överträffa kundens förväntningar och jobba i ett gäng som hjälper varandra till framgång. Du är en lösnings- och serviceorienterad person som effektivt går i mål med uppgifter du tar dig an. Du trivs med att ha kundkontakt – både via personligt möte och per telefon. Känner du igen dig i beskrivningen, så har du kvalitéer för att arbeta hos oss på Molin Bil.

BMW/MINI och Molin Bil säljer premiumprodukter och förstklassiga upplevelser. Vi är genomtänkta i minsta detalj. Våra kunder kommer till oss med höga förväntningar och ett förtroende. Det är upp till oss att motsvara det, och med stolthet föra vårt ingenjörsarv vidare och leverera fläckfritt genom ett helt bilägande. Vi förväntar oss lika mycket av dig som kunderna gör av oss. Det är så vi skapar långvariga relationer.

Vi bygger för framtiden och vår nya anläggning kommer att stå klar under våren 2017 och vi ser fram emot att även bygga vidare på vår organisation – vår nästa servicetekniker är en viktig pusselbit.

Om Molin Bil Molin Bil är exklusiv BMW återförsäljare, bolaget grundades 1988. Vi är 25 medarbetare, säljer ca 1000 nya och begagnade bilar och omsätter ca 300 Mkr om år. I vårt dagliga arbete strävar vi alltid efter att ge våra kunder ett bemötande som präglas av våra ledord. Omtanke – Service – Kvalité.

Molin Bil är inne i en spännande och expansiv fas i och med den nya bilhallen som står färdig våren 2017. En del i vår expansion är att satsa på nya affärsområden och först ut är att erbjuda våra kunder efterlängtade MINI i regionen samt att vi stärker upp vårt Servicemarknadsteam i god tid innan flytten.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/6
Kontakt
  • Andreas Anderzon, 060-669897, (andreas.anderzon@molinbil.se)
Publicerat 2016-10-27
Sista ansökningsdag 2016-11-30

Terug naar vacatures