Statkraft är ett ledande företag inom vattenkraft internationellt, Europas största leverantör av förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar vattenkraft, vindkraft, gaskraft och fjärrvärme och är en global marknadsaktör inom energihandel. Statkraft har 4200 anställda i mer än 20 länder.

 

Rollen: 

Du planerar och leder produktionsstyrningen av vår  svenska vatten- och vindkraftproduktion med målet att  säkerställa högsta kvalitet och lönsamhet.

Hälsa, säkerhet och miljö är mycket viktiga frågor i Statkraft, och det blir en central del i ditt uppdrag att se till att vi uppfyller högt ställda krav inom dessa områden.

Arbetet sker i nära samarbete med vår centrala produktionsledning i Oslo. Till din hjälp har du en dygnet runt bemannad driftcentral i Sollefteå, och en stab av medarbetare inom ett brett kompetensområde.

 

Din Profil: 

Vi söker dig som dels brinner för ledarskap, dels  har ett starkt intresse för energifrågor. Du har en relevant högskoleutbildning och/eller tidigare erfarenhet från både ledarskap och kraftproducerande processer.

Vi värdesätter också att du är  strukturerad, målinriktad, affärsmässig och lyhörd för både medarbetares och kunders behov. 

Statkraft erbjuder:

Professionell och personlig utveckling inom en koncern i internationell tillväxt.En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande.En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund.Konkurrenskraftiga villkor.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollefteå
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/7
Kontakt
  • Jakob Norström VD, 0620-19909, 073-8567217
Facklig företrädare
  • Mikael Lindström Akademikerföreningen, 070-2805605
  • Roger Holmqvist Unionen, 070-3161229
Publicerat 2015-10-26
Sista ansökningsdag 2015-11-15

Tilbake til ledige stillinger