Molin Bil AB

BILUTHYRARE –MABI HYRBILAR Hos Molin Bil på Landsvägsallen 71 finns sedan 2011 MABI Hyrbilar som en del av vår verksamhet. Verksamhetens fokus är att säkerställa att alla kunder som behöver hyra en bil, oavsett kort eller lång period får göra det. Även när en kund behöver en "verkstadsbil" när de lämnat sin BMW eller MINI på service hos oss så finns vi nära till hands med högsta tänkbara service. 

Arbetsuppgifter Du är fullt ansvarig för den dagliga driften av verksamheten som idag har drygt 30 bilar. Arbetsuppgifterna innebär att varje dag planera bilparken samt hantera leverans/hämtning av hyrbilar i rätt tid. Du tar emot frågeställningar och bokningar av bilhyror på telefon, e-post samt över disk. I arbetsuppgifterna ingår även att ställa i ordning hyrbilar i form av tvätt och invändig rekonditionering.

Vidare så sköter du vissa administrativa arbetsuppgifter som tex delta vid budgetarbete, avslut av hyresavtal, kontakt med försäkringsbolag, debitering/fakturering och redovisning av bla dagskassa.

Tjänsten innebär mycket kundkontakt så du måste ha förmågan att på ett korrekt och professionellt sätt upprätthålla en god och hög service gentemot våra kunder och samarbetspartner.

Kvalifikationer och Egenskaper. Med en stor drivkraft trivs du i att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av motsvarande arbete i en roll förknippat med kundmöten, samt att du kan ta eget ansvar i din vardag. Som person är du noggrann, förtroendeingivande, serviceinriktad och initiativtagande.

Är du rätt person? Skicka din ansökan redan idag eller sprid vidare till någon du tror passar!

Vi ser gärna kvinnliga sökande!

MABI Biluthyrning Mabi grundades 1989 och är en av Sveriges ledande biluthyrningskedjor med ett 140-tal kontor fördelade över hela landet. Hyrbilsflottan är en av branschens bredaste (ca 2400 st) med kända och populära modeller från en lång rad olika bilmärken.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3
Kontakt
  • Anna-Karin Källenfors, 060-669887 anna-karin.kallenfors@molinbil.se
Publicerat 2018-02-27
Sista ansökningsdag 2018-03-21

Inapoi la locuri de munca vacante