Textilia

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar.

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservice-lösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård hotell samt industrisektorn i Norden. 

Det betyder bland annat att vi varje dag tvättar och levererar 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. 

Vi är drygt 500 anställda, vi finns på sex orter i Sverige och omsätter cirka 500 mkr per år. 

Produktionsledare till Textilia i Långsele: 

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete i en utmanande roll som innebär att leda människor i en dynamisk och tekniskt utvecklad produktionsmiljö. Som Produktionsledare på Textilia har du stor möjlighet att påverka framtiden genom att driva förbättringar och utveckling på vår anläggning i Långsele. 

Dina huvuduppgifter är att arbeta med produktivitetsfrågor och att säkerställa den dagliga leveransen till våra kunder. Vi söker därför dig som med stort engagemang vill arbeta med att uppnå en effektiv produktion med en hög nyttjandegrad. Vi tror också att du är en person som trivs med att inspirera och engagera människor omkring dig samtidigt som du har ett intresse för teknik/automation/inköp. 

Som produktionsledare ingår du i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till anläggningens platschef 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Planera, leda och fördela teamets dagliga uppgifter
  • Leda, inspirera och coacha dina medarbetare
  • Följa upp och analysera utfall, identifiera och driva förbättringsarbete avseende produktivitet och leveranssäkerhet 

Dina egenskaper

Som person ser vi att du har ett stort intresse för ledarskap och tycker om att inspirera och leda människor omkring dig mot gemensamma mål.  Du är en driven och engagerad person som kan fatta beslut. Du arbetar strukturerat och har förmågan till god överblick och att se helheten. Du är även angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet. 

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning på högskola, universitet eller yrkeshögskola inom relevant område alternativt har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har också erfarenhet av eller stort intresse för produktionsstyrning och personalledning. 

Arbetstider

I huvudsak dagtidsarbete.  

Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Långsele
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/11
Kontakt
  • Alexander Gabrielsson, Platschef, +46 730 416 509
Publicerat 2018-10-09
Sista ansökningsdag 2018-10-30

Inapoi la locuri de munca vacante