Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen har 7400 medarbetare i 11 länder, varav 3300 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i 80 länder runt om i världen. Koncernen omsatte ca 6,7 Mdr kr år 2011.

Sweco Infrastructure består i Sverige av 610 medarbetare. Till organisationen i region Norr förstärker vi nu organisationen med ytterligare en Landskapsarkitekt i Sundsvall. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö som präglas av en öppen och prestigelös organisation där du får möjlighet att utvecklas i olika uppdrag.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med allt från förstudier och miljökonsekvensbeskrivningar i infrastrukturprojekt till gestaltning och projektering av utemiljöer. För närvarande arbetar vi bland annat med en idèstudie om hur E4 genom centrala Örnsköldsvik kan omvandlas till stadsgata och projektering av utemiljön vid Strålbehandlingen, Sundsvalls Sjukhus.  

Som konsult arbetar du mot beställare i projektform. Inom Sweco arbetar vi gränsöverskridande tillsammans med kollegor inom arkitektur, planering, trafik, geoteknik, konstruktion och projekteringsledning. Du rapporterar till uppdragsledaren där gruppchef Rikard Thurdin har det slutliga ekonomiska resultatansvaret.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har Landskapsarkitektexamen gärna med några års erfarenhet av gestaltning och projektering av utemiljöer samt att du har arbetat med miljökonsekvensbeskrivningar. För att presentera och visualisera dina idèer hanterar du illustrationsprogram som Photoshop, InDesign och gärna Sketch Up. Du har god vana av projektering i CAD-miljö och gärna 3D, det är även en fördel om du hanterar ArcGIS.

Egenskaper:

Du är en kreativ och utåtriktad person som trivs med att arbeta nära kunden. Vi söker en arkitekt med starkt engagemang och nyfikenhet som utmanas av att arbeta i konsultrollen med eget ekonomiskt ansvar för uppdrag. Infragruppen Sundsvall består idag av 10 medarbetare varav en landskapsarkitekt där medarbetarna arbetar med hög motivation och prestigelöshet. 

Sundsvall erbjuder ett rikt friluftsliv nära till natur, slalombackar och golfbanor. Vi är kända som musikstad och har ett brett kulturutbud. Välkommen att kontakta oss för mer information. I denna rekrytering samarbetar vi med Adwork. Din ansökan skickar du via www.adworkrekrytering.se senast den 20 maj 2012.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2012/3
Kontakt
  • Ia Fornell, Rekryteringskonsult, 070-640 43 33
  • Rikard Thurdin, Gruppchef Sweco Infrastructure, 060-169946
  • Ylva Åström, Landskapsarkitekt Sweco Infrastructure, 060-169923
Publicerat 2012-03-13
Sista ansökningsdag 2012-05-25

Tillbaka till lediga jobb