Statkraft är störst i Europa inom förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar och utvecklar vattenkraft, vindkraft, gaskraft och fjärrvärme. Statkraft har närmare 3400 medarbetare och finns i mer än 20 länder.

I Sverige driver och äger Statkraft 55 vattenkraftstationer med 3 kraftverksgrupper i Sollefteå, Östersund och Laholm. Vi utvecklar verksamheten och behöver därför förstärka vår organisation inom kraftverksgrupp Sollefteå. 

Din roll: Som underhållsingenjör kommer du att tillhöra kraftverksgrupp Sollefteå och ansvara för ett antal kraftverk gällande planering, samordning och uppföljning av underhållsaktiviteter i anslutning till produktionsanläggningarna. Det blir du som har spetskompetens inom drift och underhållsfrågor i kraftverksgruppen och du kommer att ha ett nära samarbete med, och fungera som stöd, till våra Drift och Underhållschefer. En del av arbetet innebär att analysera det arbete som utförs i drift och underhållsgrupperna.

Din profil: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från vattenkraft. Du är ingenjör eller har motsvarande kunskaper i botten, har erfarenhet från underhållssidan och är van att leda projekt. Du trivs med att ha flera projekt igång och är duktig på att avsluta projekt. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. 

Statkraft erbjuder:

- Yrkesmässig och personlig utveckling i en koncern under stark tillväxt.

- Bra arbetsmiljö som präglas av kompetens, ansvar och nyskapande där vi strävar efter mångfald vad   gäller kön, ålder och kulturell bakgrund.

- Förmånliga villkor och anställningsförhållanden.

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med AdWork. Har du frågor är du välkommen att ställa dem till kraftverkschef Monica Engman tfn 070-7682052 eller rekryteringskonsult Ia Fornell tfn 070-6404333. Skicka din ansökan via www.adworkrekrytering.se senast den 27 maj.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningen avslutas 2012-04-25
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollefteå
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2012/5
Kontakt
  • Kraftverkschef Monica Engman, 076-7682052
  • Rekryteringskonsult Ia Fornell, 070-6404333
Publicerat 2012-05-04
Sista ansökningsdag 2012-05-27

Tillbaka till lediga jobb