Statkraft är störst i Europa inom förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar och utvecklar vattenkraft, vindkraft, gaskraft och fjärrvärme. Statkraft har närmare 3400 medarbetare och finns i mer än 20 länder.

I Sverige driver och äger Statkraft 55 vattenkraftstationer med 3 kraftverksgrupper i Sollefteå, Östersund och Laholm. Vi utvecklar verksamheten och behöver därför förstärka vår organisation inom kraftverksgrupp Sollefteå. Vi söker en drift- och underhållstekniker till vår drift och underhållsgrupp i Örnsköldsvik.

Din roll: Du kommer att arbeta med drift, underhålls- och felsökningsuppgifter i våra vattenkraftverk. Beredskap kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Övriga uppgifter som kommer att ingå är bland annat:

- Systematiskt dokumentera underhållsarbetet i vårt underhållssystem

- Inneha vissa utpekade ansvarsområden

- Delta i olika typer av projekt på våra anläggningar

Din profil:

Du har teknisk utbildning med industriell el- eller mekanikinriktning samt gärna hydraulik som komplement och har erfarenhet från drift och underhåll. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från vattenkraft. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter.

Statkraft erbjuder:

- Yrkesmässig och personlig utveckling i en koncern under stark tillväxt.

- Bra arbetsmiljö som präglas av kompetens, ansvar och nyskapande där vi strävar efter mångfald vad gäller kön, ålder och kulturell bakgrund.

- Förmånliga villkor och anställningsförhållanden.

Ansökan: Har du frågor är du välkommen att ställa dem till Drift och Underhållschef Axel Gerdin tfn 070-3161233 eller Rekryteringskonsult Ia Fornell tfn 070-6404333. I denna rekrytering samarbetar vi med AdWork. Skicka din ansökan via www.adworkrekrytering.se senast den 3 juni.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2012/7
Kontakt
  • Drift och Underhållschef Axel Gerdin, 070-3161233
  • Rekryteringskonsult Ia Fornell, 070-6404333
Publicerat 2012-05-18
Sista ansökningsdag 2012-06-03

Tillbaka till lediga jobb