Molin Bil AB

BILUTHYRARE / SUPPORT – MABI HYRBILAR
Hos Molin Bil finns sedan 2011 MABI Hyrbilar som en del av vår verksamhet. Verksamhetens fokus är att säkerställa att alla kunder som behöver får hyra en bil oavsett kort eller lång period. Även när en kund behöver en verkstadsbil när de lämnat sin BMW eller MINI på service hos oss så finns vi nära till hands med högsta tänkbara service.


Arbetsuppgifter:
Verksamheten har idag cirka 50 bilar. Arbetsuppgifterna innebär att varje dag planera bilparken samt hantera leverans/hämtning av hyrbilar i rätt tid. Du tar emot frågeställningar och bokningar av bilhyror på telefon, e-post samt över disk. I arbetsuppgifterna ingår även att ställa i ordning hyrbilar i form av tvätt och invändig rekond.
Vidare så sköter du vissa administrativa arbetsuppgifter som avslut av hyresavtal, kontakt med försäkringsbolag, debitering/fakturering och redovisning av bla dagskassa. Arbetet utförs i flera olika datasystem så en god datakunskap premieras.
Tjänsten innebär mycket kundkontakt så du måste ha förmågan att på ett korrekt och professionellt sätt upprätthålla en god och hög service gentemot våra kunder och samarbetspartner. En del av din roll är att stötta säljteamet med vissa administrativa tjänster.


Kvalifikationer och Egenskaper:
Med en stor drivkraft trivs du i högt tempo. Vi söker dig som har en roll förknippat med mycket kundkontakt, samt att du kan ta eget ansvar i din vardag. Som person är du noggrann, förtroendeingivande, serviceinriktad och initiativtagande.


Är du rätt person?
Skicka din ansökan redan idag!

MABI Biluthyrning
Mabi grundades 1989 och är en av Sveriges ledande biluthyrningskedjor med ett 140-tal kontor fördelade över hela landet. Hyrbilsflottan är en av branschens bredaste (ca 2400 st) med kända och populära modeller från en lång rad olika bilmärken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5
Kontakt
  • Ida Eriksson, sundsvall@mabi.se
Publicerat 2019-10-20
Sista ansökningsdag 2019-11-03

Tillbaka till lediga jobb